Aker İpek Eşarp - 6878701-362 - Sura
Aker İpek Eşarp - 6878701-362 - Sura

Aker İpek Eşarp - 6878701-362 - Sura

Marka : Aker
İndirim Oranı : %34 İndirim
Fiyat : 71.43 USD(KDV Dahil)
İndirimli : 47.14 USD(KDV Dahil)

Aker Eşarp Model 6878

 

:

Aker Eşarp

Aker İpek Eşarpları, yaşamın özünden ilham alan tasarımları sanatla bütünleşerek, çok zamanlı bir estetiği zahmetsizce gardıroplara taşıyor. 

Sultan Eşarp olarak en güzel aker ipek eşarp modellerini, sizlere en iyi indirimli fiyatlar ve fırsatlarla sunmaktan gurur duyarız.

 

Aker Eşarp Su ve Leke Tutmaz

Aker, yaptığı araştırmalar sonucu, dünyada ilk kez nano teknoloji kullanarak, su ve leke tutmayan ipek eşarp üretimini gerçekleştirdi. Artık beğenerek aldığınız Aker İpek Eşarplarınızı, yağmur suyu ve lekelerden korkmadan, ilk günkü güzelliğiyle yıllarca kullanabileceksiniz.

 

Lavanta Kokuludur

Aker ipek eşarplar kendine has lavanta kokuludur. Üretim esnasında sadece Aker eşarplara özel bir teknikle ferahlatıcı lavanta esansı ile üretilen eşarbınızın parfüm kokusu, yıkandıktan sonra bile devam edecektir. Bir aker eşarbı kendine has zarif lavanta kokusu ile hemen anlarsınız. 

 

Kanserojen Madde Kullanılmaz

Tekstilde kullanılan bazı boya ve kimyasallar insan sağlığına zararlıdır. Aker Eşarpların üretiminde kanserojen olmayan boya ve malzemeler kullanılır.

 

Aker İpek Eşarbın Özellikleri

- İncelediğiniz eşarp %100 Sura İpektir. (Krep Saten Kumaş)

- Yumuşak, parlak ve dökümlü kumaştır. Sura dokumadır.

- 90x90 cm ebatlarındadır.

- Kenarları el dikişidir.

- Kansorejen madde içermez.

- Yerli üretimdir.

- Eşarbınızı nasıl yıkamalısınız: 30 derecede ve elde yıkayınız. Ağartıcı içeren kimyasallar ve sabun kullanmayınız. Eşarp şampuanı kullanabilirsiniz. Sıkmadan ve çırpmadan durulayınız. Asmadan, sererek kurutunuz. Tersten ütüleyiniz. Eşarbınızın uzun ömürlü olması için kuru temizleme tavsiye edilir. 

 

- Sultan Eşarp, Aker eşarpları yetkili satış noktasıdır. Beğenmediğiniz ürünleri, iade şartlarına uygun olarak iade edebilirsiniz. 

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR