Aker Limited İpek Eşarp - 7374833-992 - Tivil

Aker Limited İpek Eşarp - 7374833-992 - Tivil

Brand : Aker
Discount Rate : %34 Discount
Price : 71.43 USD(Vat included)
Discounted : 47.14 USD(Vat included)

Aker Eşarp Model 7374

 

:

Aker Limited İpek Eşarp

Aker Limited İpek Eşarp koleksiyonunun detaylardan arındırılarak özüne dönen minimalist tasarımlı eşarp modelleri, yenilikçi ve beğeni eşiği yüksek Aker kadınını zamansız ve rafine bir stil yolculuğuna çıkarıyor.

Aker Limited İpek Eşarplar vazgeçilmez dokular ve seçkin parçaların bir araya geldiği, şehrin gürültüsüne ve karmaşasına inat minimalist bir estetikle saflığı ve sadeliği vurgularken; alışagelmiş giyim kodlarını yeniden tanımlıyor.

Aker Eşarp, yaşamın özünden ilham alan tasarımları sanatla bütünleşerek, çok zamanlı bir estetiği zahmetsizce gardıroplara taşıyor. 

Sultanesarp.com olarak en yeni sezon aker ipek eşarp modellerini, sizlere en iyi indirimli fiyatlar ve fırsatlarla sunmaktan gurur duyarız.

 

Aker Eşarp Su ve Leke Tutmaz

Aker, yaptığı araştırmalar sonucu, dünyada ilk kez nano teknoloji kullanarak, kısa süreli yağışlarda su tutmayacak şekilde üretmiştir. Aynı zamanda Aker Limited İpek Eşarplar az kir tutma ve kirlendiğinde çabuk temizlenme özelliğine sahiptirler. Artık beğenerek aldığınız Aker İpek Eşarplarınızı, yağmur suyu ve lekelerden korkmadan, ilk günkü güzelliğiyle yıllarca kullanabileceksiniz.

 

Kanserojen Madde Kullanılmaz

Tekstilde kullanılan bazı boya ve kimyasallar insan sağlığına zararlıdır. Aker Eşarpların üretiminde kanserojen olmayan boya ve malzemeler kullanılır.

 

Aker Eşarbın Özellikleri

- %100 Kaliteli Tivil İpek Eşarp 

- 90x90 cm ebatlarında

- Kansorejen madde içermez

 

Krep Saten ( diğer adıyla Sura) İpek Eşarp Nedir?

Alıştığınız ipek yumuşaklığını, 4 mevsim kullanabileceğiniz, 1. kalite eşarp kumaşıdır. Saten eşarplar yumuşak dokusu ve parlak görünümü sayesinde her zaman başörtüsü kullanan bayanların ilk tercihi olmuştur. 

 

Fabric Type
%100 Twill Silk
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: EN