Aker İpek Eşarp Nostalji Serisi - 7487713-912 - Tivil

Aker İpek Eşarp Nostalji Serisi - 7487713-912 - Tivil

Brand : Aker
Discount Rate : %33 Discount
Price : 85.71 USD(Vat included)
Discounted : 57.14 USD(Vat included)
:

Aker Eşarp, 2018 İlkbahar/Yaz Sezonu

Aker 2018 İlkbahar/Yaz koleksiyonunun detaylardan arındırılarak özüne dönen minimalist tasarımlı eşarp modelleri, yenilikçi ve beğeni eşiği yüksek Aker kadınını zamansız ve rafine bir stil yolculuğuna çıkarıyor.

Vazgeçilmez dokular ve seçkin parçaların bir araya geldiği aker eşarp 2018 koleksiyonu, şehrin gürültüsüne ve karmaşasına inat minimalist bir estetikle saflığı ve sadeliği vurgularken; alışagelmiş giyim kodlarını yeniden tanımlıyor.

Aker Eşarp, yaşamın özünden ilham alan tasarımları sanatla bütünleşerek, çok zamanlı bir estetiği zahmetsizce gardıroplara taşıyor. 

Sultanesarp.com olarak en yeni sezon aker ipek eşarp modellerini, sizlere en iyi indirimli fiyatlar ve fırsatlarla sunmaktan gurur duyarız.

 

Aker Eşarp Su ve Leke Tutmaz

Aker, yaptığı araştırmalar sonucu, dünyada ilk kez nano teknoloji kullanarak, su ve leke tutmayan ipek eşarp üretimini gerçekleştirdi. Artık beğenerek aldığınız Aker İpek Eşarplarınızı, yağmur suyu ve lekelerden korkmadan, ilk günkü güzelliğiyle yıllarca kullanabileceksiniz.

 

Kanserojen Madde Kullanılmaz

Tekstilde kullanılan bazı boya ve kimyasallar insan sağlığına zararlıdır. Aker Eşarpların üretiminde kanserojen olmayan boya ve malzemeler kullanılır.

 

Aker Eşarbın Özellikleri

- %100 Kaliteli Tivil İpek Kumaş, Twill

- 90x90 cm ebatlarında

- Kansorejen madde içermez

 

Tivil İpek Eşarp ( diğer adıyla Twill) Nedir?

İpeğin çapraz olarak dokunduğu kumaş çeşididir. Eşarbınız 1.kalite %100 ipek kumaştır fakat geleneksel ipek eşarplara göre biraz daha sert olmalarına karşın çok kolay şekil alırlar, bağlaması ve takması kolaydır, aldığı şekli korur, başta kayma ve sarkma yapmaz. Tivil ipek kumaşlar 4 mevsim kullanabileceğiniz, 1. kalite eşarp kumaşıdır. Kolay kullanımı nedeniyle son yıllarda özellikle çalışan ve öğrenci kesimde başörtüsü kullanan bayanların öncelikli tercihi olmuştur. 

 

Fabric Type
%100 Twill Silk
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: EN