Pierre Cardin İpek Eşarp - 2018 İlkbahar Yaz - 7552438-961 - Tivil

Pierre Cardin İpek Eşarp - 2018 İlkbahar Yaz - 7552438-961 - Tivil

Pierre Cardin Eşarp Model 7552

 

Pierre Cardin Eşarp, 2018 İlkbahar Yaz Sezonu

Yeni sezon Pierre Cardin eşarp modelleri, Lüks ipek dokularla birleşen benzersiz tasarımlar, yeni sezonun ışığını ve enerjisini yüksek gusto eşiğinde yansıtırken, asil ve zarif Pierre Cardin kadınına kusursuz bir görünüm sunuyor.

 

Göz alıcı desenleri ve seçkin renk tonlarıyla Pierre Cardin 2018 İlkbahar/Yaz eşarp koleksiyonu; şık ve zarif kadınların stil sahibi dünyasına yepyeni bir soluk getiriyor. 

* Pierre Cardin markasının Türkiyedeki lisans sahibi ve üreticisi Aker'dir. * 

 

Sultanesarp.com olarak Türkiyenin en seçkin eşarp markalarından olan Pierre Cardin'i sizlere buluşturmaktan gurur duyuyoruz. Sultan Eşarp, Pierre Cardin'in yetkili satış noktasıdır.

 

Pierre Cardin Eşarplarda Kanserojen Madde Kullanılmaz

Tekstilde kullanılan bazı boya ve kimyasallar insan sağlığına zararlıdır. Pierre Eşarpların üretiminde kanserojen olmayan boya ve malzemeler kullanılır.

 

Pierre Cardin İpek Eşarbın Özellikleri

- %100 Kaliteli Tivil İpek Kumaş, Twill İpek

- 90x90 cm ebatlarında

- Kansorejen madde içermez

 

Tivil İpek Eşarp ( diğer adıyla Twill) Nedir?

İpeğin çapraz olarak dokunduğu kumaş çeşididir. Eşarbınız 1.kalite %100 ipek kumaştır fakat geleneksel ipek eşarplara göre biraz daha sert olmalarına karşın çok kolay şekil alırlar, bağlaması ve takması kolaydır, aldığı şekli korur, başta kayma ve sarkma yapmaz. Tivil ipek kumaşlar 4 mevsim kullanabileceğiniz, 1. kalite eşarp kumaşıdır. Kolay kullanımı nedeniyle son yıllarda özellikle çalışan ve öğrenci kesimde başörtüsü kullanan bayanların öncelikli tercihi olmuştur. 

 

Fabric Type
%100 Twill Silk
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: EN