Aker Yaz Serinliği, Klimalı Koton Eşarp - 7544221-492
Aker Yaz Serinliği, Klimalı Koton Eşarp - 7544221-492

Aker Yaz Serinliği, Klimalı Koton Eşarp - 7544221-492

Marka : Aker
İndirim Oranı : %44 İndirim
Fiyat : 66.67 USD(KDV Dahil)
İndirimli : 37.62 USD(KDV Dahil)

Pamuk ve İpek Karışımlı Yazlık Eşarp

:

Aker Yaz Serinliği Eşarp

 

Aker Yaz Serinliği, bir eşarpta ilk kez kullanılan ve %70 pamuk, %30 ipek karışımı sayesinde sizi diğer eşarplara göre 2-3 derece serin tutacaktır. Aker Koton Eşarp'lar ağırlık olarak çok hafif başınızda yük yapmayan, doğal klimalı bir eşarp modelidir.

Evde, sıcak havalarda dışarıda, arkadaşlarınız ile birlikte vakit geçirirken, bağda bahçede sıcak havalarda çalışırken Aker Yaz Serinliği eşarbın klimalı serin tutan özelliği ile çok rahat edeceksiniz.

 
Aker Yaz Serinliği Koton Eşarp, özellikle deniz ve havuz kenarında geçirilen tatillerde ve pratik kullanımlar için yaz günlerine özel üretildi. Sıcaktan bunaldığınız günlerde Aker Yaz Serinliği Eşarp  teninize hoş bir serinlik verecek. 
 
Aker Yaz Serinliği Eşarplarında kullanılan COOL-EX, vücut sıcak veya terli olduğu zamanlarda serinlik hissi sağlayan bitkisel içerikli özel bir maddedir. COOL-EX'in özel bitki özleri karışımının soğutma özelliği, teniniz ısındığı veya terlediği zamanlarda harekete geçerek serinlik hissi sağlar. 

 

Aker renkleri ve desenleri her zevke hitap ediyor. Yeşil, mavi ve turkuaz gibi canlı renklerin yanında limon sarısı, şeker pembe gibi narin renkler de beğeninize sunuluyor. Diğer Tüm renk ve modelleri görmek için tıklayınız, Aker Yaz Serinliği Eşarp Modelleri kategorimize tıklayınız
Sultan Eşarp olarak tüm ürünlerimizde olduğu gibi Aker Yaz Serinliği eşarp'larda da en iyi fiyat ile sizlere indirimli olarak sunuyoruz.
 

Aker Yaz Serinliği Eşarbın Özellikleri

%30 ipek, %70 pamuk
90×90 ebatındadır
Kanserojen madde içeren kimyasallar kullanılmamaktadır
Eşarbınızı, 30 derecede ve elde yıkayınız. 
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR