BIO-OIL Cilt Bakım Yağı (60 ml)
BIO-OIL Cilt Bakım Yağı (60 ml)

BIO-OIL Cilt Bakım Yağı (60 ml)

Marka : BIO
İndirim Oranı : %30 İndirim
Fiyat : 4.71 USD(KDV Dahil)
İndirimli : 3.29 USD(KDV Dahil)
:
BIO-OIL Cilt Bakım Yağı
FORMÜLÜ:
Bio-Oil, formülünde bitki özleri ve vitaminleri bir araya getiren bir cilt bakım yağıdır. İçeriğinde çok özel bir etken madde olan PurCellin Yağı™, bulunmaktadır. Bu yağ, içeriğindeki bitki özlerinin ve vitaminlerin faydalarının cilt tarafından kolayca emilmesini sağlar. Hafif yapısı sayesinde yağlı bir his bırakmaz.
ÇATLAK OLUŞUMU
Hızlı kilo alma; vücudun, cilt yüzeyinden daha hızlı genişlemesine neden olur. Bu durum, cilt dokusunun yırtılmasına ve iyileştikçe izlerin oluşmasına yol açar. Bu izler, cilt yüzeyinde çatlak izi olarak gözle görülebilir.
Hızlı kilo alıp verme ve ani boy uzaması çatlak oluşumuna sebep olmaktadır. Çatlak oluşumuna en yatkın olanlar; hamileler, vücut geliştiriciler, büyüme döneminde hızlı boy uzaması yaşayan ergenler ve hızlı kilo alıp veren bireylerdir. Çatlakların gelişimi cilt tipi, ırk, yaş, beslenme ve cildin nem oranına göre değişir.
Bio-Oil, cilt üzerindeki çatlak görünümünün iyileşmesine yardımcı olur.
Bio-Oil en az 3 ay boyunca, günde iki kez çatlakların üzerine dairesel hareketlerle masaj yapılarak uygulanmalıdır. Hamileliğin üçüncü ayından sonra karın, göğüs, bel, kalça, uyluk gibi çatlak oluşumuna yatkın bölgelere uygulanmaya başlanmalıdır. Sonuçlar kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Hassas ciltler için uygundur.
CİLT LEKELERİ
Bio-Oil, hem açık hem de koyu ten renklerinde, cilt üzerindeki leke ve düzensiz cilt tonu görünümlerinin iyileşmesine yardımcı olur. Düzensiz cilt tonu, vücudun ürettiği melanin seviyesindeki değişkenlik sonucu ortaya çıkar. Bu durum aşırı güneşe maruz kalma, kalitesiz cilt bakım ürünleri kullanımı gibi dış etkenlerin yanı sıra hamilelik, menopoz veya ağızdan alınan bazı ilaçların neden olduğu hormonal değişimler sonucu ortaya çıkabilir.
Bio-Oil en az üç ay boyunca, günde iki kez, düzensiz cilt tonuna sahip bölgelere uygulanmalıdır. Güneş koruyucu kullanmadan önce, cildinize Bio-Oil’i uygulayın ve cildinizin iyice emdiğinden emin olun, ardından güneş koruma faktörlü bir ürün kullanın. Sonuçlar kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Hassas ciltler için uygundur.
YAŞLANMA
Bio-Oil, yüz ve vücuttaki kırışıklıklara karşı bakım yapar. Yaşlanma kaynaklı kırışıklıkların temel nedeni ciltteki kolajen üretiminin yavaşlaması ve elastikiyetin azalmasıdır. Bio-Oil, ciltteki kırışmış görünümü azaltmaya, cildi yumuşak, pürüzsüz 
ve daha esnek hale getirmeye yardımcı olan birçok etken madde içerir.
Bio-Oil, cilt üzerinde yaşlanma belirtileri gösteren bölgeye günde iki kez uygulanmalıdır. Sonuçlar kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Hassas ciltler için uygundur.
NEM KAYBI
Bio-Oil, cildin nem dengesini korur. Cilt yüzeyi, sahip olduğu doğal koruyucu tabakası sayesinde nem kaybını önler. Bu tabaka, kuru havaya sahip ortamlarda cildin nemini korumada yetersiz kalabilir. Günlük banyo/duş rutini, sabun ve su kullanımı nem kaybını hızlandırabilir. Bio-Oil, cildin nem tutma fonksiyonunu korumasına yardımcı olur.
Bio-Oil cilde günde iki kez uygulanmalıdır. Sonuçlar kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Hassas ciltler için uygundur.
 
 
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR