HERBADERM Dermasoothe Yatıştırıcı Yüz Temizleme Jeli (250 ml)
HERBADERM Dermasoothe Yatıştırıcı Yüz Temizleme Jeli (250 ml)

HERBADERM Dermasoothe Yatıştırıcı Yüz Temizleme Jeli (250 ml)

Marka : HERBADERM
İndirim Oranı : %45 İndirim
Fiyat : 4.24 USD(KDV Dahil)
İndirimli : 2.33 USD(KDV Dahil)
:
HERBADERM Dermasoothe Yatıştırıcı Yüz Temizleme Jeli

Güneş, UV ışınları, çevresel uyarılar, iklim farklılıkları, stres ve yorgunluk cildin koruyucu bariyerini zayıflatır cilt hassasiyetini artırır.
Ciltteki kızarıklık ve hassasiyeti azaltmayı destekleyen Dermasoothe Yatıştırıcı Jel içerdiği “Bisabolol ve Amino Acid Complex ” ile cildi yatıştırmaya, batmayı azaltmaya, “Gliserin, Aloe Vera, Allantoin, Panthenol ve E vitamini” ile cilt temizligini güçlü nemlendiricilerle destekleyerek cildin su kaybını önlemeye yardımcıdır.
Yağ ve sabun içermeyen yumuşak ve dermatolojik aktif bileşenleri cildi kir, yağ ve makyajdan arındırır. Yumuşacık köpüğü ciltten çabuk uzaklaşır, ardında gözenekleri tıkayan film tabakası bırakmaz.

*Kuruluk, pullanma
*İnce ve hassas bir cilt
*Nemsizlik, gerginlik hissi
*Kozmetiklere düşük tolerans
*Kızarıklık ve renk düzensizlikleri
Bu belirtilerin bir veya bir kaçı sizde de varsa Herbaderm DERMASOOTHE Yatıştırıcı Cilt temizleme jeli sizin için ideal…

AKTİF İÇERİĞİ:

Bisabolol: Rahatlatıcı ve sakinleştirici etkisiyle batma ve kızarıklıklardan şikayetçi ciltlerde hassasiyet belirtilerini azaltmaya yardımcı olur.
Amino Acid Complex: Yıpratıcı, tahriş edici dış etkenlere karşı cildin, tolerans seviyesini ve dayanıklılığını artırmaya yardımcıdır.
Gliserin+Aloe Vera: Cildi yatıştırır, kızarıklığın azalmasına yardımcı olur.
B3 Vitamini: Lekeli ve kızarık ciltlerde cilt tonunu eşitlemeye yardımcı olur.
Allantoin+Panthenol+Vitamin E: Cildi çok güçlü nemlendirir, yağlandırmaz, cilt bariyerini güçlendirir, cildin su tutma kabiliyetini artırır.

KULLANIM ŞEKLİ
Sabah ve akşam bir miktar jeli ıslak yüzünüze ve boynunuza uygulayınız. Dairesel hareketlerle hafif masaj yaparak köpürtünüz. Duruladıktan sonra hafif dokunuşlarla cildinizi kurulayınız.

Dermatolojik olarak test edilmiştir.
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR